فهرست وبگاه‌های دانشگاه

مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی

همکاری های بین المللی پژوهشی

فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی در راستای الگوهای ارزیابی نهادهای علمی خارجی و بین المللی
به استحضار اعضای هیئت علمی و پژوهشگران می‌رساند مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی در نظر دارد از طرح‌های منتخب در راستای الگوهای ارزیابی نهادهای علمی و خارجی بین‌المللی حمایت نماید.
فراخوان طرح های پژوهشی مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی (سامانه طوبی)
مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اطلاع استادان، پژوهشگران و دانشجویان می‌‌رساند، سامانه طوبی مرکز مطالعات از تاریخ اول اردیبهشت ماه به جهت ثبت طرح‌های پژوهشی بازگشایی شده است،
فراخوان شرکت در برنامه پژوهشی جندی شاپور 1399
برنامه پژوهشی جندی‌شاپور توسط مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی و بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه با فراخوان سالانه اجرا می‌شود.

برنامه همکاری­های بین‌المللی برای توسعه پژوهش‌های کاربردی (ICARD)

International Cooperation In Applied Research Development

این برنامه از سال 1394 آغاز شده است و دانشگاه‌ها و مراکز علمی- پژوهشی کشورمی‌توانند با همکاری استادان و پژوهشگران ایرانی مقیم سایر کشورها که در دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پژوهشی و آزمایشگاه‌های معتبر خارج از کشور فعالیت دارند، طرح‌های مشترکی را تعریف و اجرا نمایند. طرح‌هایی در این برنامه در اولویت قراردارند که آورده طرف خارجی بخشی از هزینه های اجرای آنها را پوشش دهند، و یا به برقراری همکاری علمی مستمر بین چند آزمایشگاه یا مرکز پژوهشی ایرانی و خارجی منجر شوند.

اهداف این برنامه:
  • ارتقاء کیفیت فعالیت‌های تحقیقاتی داخلی بخصوص پروژه‌های دکتری
  • تشکیل شبکه مجازی با استادان و پژوهشگران ایرانی مقیم خارج از کشور
  • ارتقاء جایگاه ایران در شاخص‌های توسعه علم و فناوری بین المللی
  • گسترش روابط بین‌ المللی علم و فناوری در قالب همکاری افراد حقیقی
  • دستیابی به اهداف علمی– فناوری خاص

منبع : سایت مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی

ICRP

تعریف برنامه Invited Collaborative Research Program

برنامه پژوهشی دعوت مشترک ICRP: مرکز باهدف ارتقای کیفیت برنامه‌های پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران و به‌منظور تسهیل ارتباطات علمی میان پژوهشگران فعال در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی داخل کشور و پژوهشگران خارجی دعوت می‌کند در قالب پروژه مشترک، تبادلات علمی بین‌المللی فی‌مابین صورت دهند. حمایت‌های مرکز در چارچوب این برنامه، تامین بخشی از هزینه‌های اجرای پژوهش می‌باشد. در این برنامه در بازه‌ی زمانی مناسب پس از اعلام فراخوان، متقاضیان، طرح‌نامه‌های پیشنهادی خود را از طریق سامانه‌ی طوبی و به صورت آنلاین تکمیل و به مرکز ارائه می‌کنند، پس از دریافت طرح‌نامه و رزومه‌های علمی پژوهشی محقق ایرانی و بین‌المللی و ارسال به داورهای متخصص، نتیجه نهایی هر برنامه از طریق شورای پژوهشی مرکز مصوب شده و به استحضار متقاضیان محترم می‌رساند، تا جهت انعقاد قرارداد فی‌مابین اقدام نمایند.

برنامه دعوت برای پژوهش مشترک از انجام پروژه‌های مشترک بین پژوهشگران برجسته ایرانی و بین‌المللی حمایت می کند.

اهداف برنامه

مهم ترین اهداف برنامه دعوت برای پژوهش مشترک را به شرح ذیل می توان برشمرد:

• ارتقاء کیفیت فعالیت‌های تحقیقاتی داخلی بخصوص پروژه‌های دکتری
  • ارتقاء جایگاه ایران در شاخص‌های توسعه علم و فناوری بین المللی
  • گسترش روابط بین‌ المللی علم و فناوری در قالب همکاری افراد حقیقی
  • دستیابی به اهداف علمی– فناوری خاص

منبع : مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی

جندی شاپور

برنامه پژوهشی جندی‌شاپور

مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی با مشارکت بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه در ایران (SCAC ) مجری برنامه پژوهشی جندی‌شاپور است. هدف این برنامه که از سال 1383 آغاز شده است ارتقا و گسترش همکاری‌های پژوهشی علمی و فنی پیشرفته میان پژوهشگران دو کشور ایران و فرانسه است. برنامه شامل پروﮊه‌های مشترک پژوهشی گروه‌های ایرانی و فرانسوی در تمامی زمینه‌ها، به ویژه علوم انسانی و اجتماعی (حقوق، اقتصاد و مدیریت)، علوم پزشکی، علوم پایه، علوم محیط زیست و زیست‌شناسی است. فراخوان ارائه درخواست پروژه‌های مشترک دو کشور همزمان در ایران توسط مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی و در فرانسه توسط موسسه کامپوس فرانس منتشر می‌شود و درخواست‌های پروژه‌های مشترک تحقیقاتی (پروژه‌های جاری یا جدید) به طور همزمان در دو کشور بررسی می‌شوند. ارزیابی نهایی به عهده کمیته مختلط دو کشور است. در صورت تصویب پروژه مشترک، هزینه سفر طرف ایرانی به فرانسه از طرف مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی، و هزینه سفر طرف فرانسوی به ایران از طرف موسسه کامپوس فرانس پرداخت می‌شود. در مقابل، سالانه گزارشی از پیشرفت پروژه و فعالیت‌های انجام شده در خصوص چاپ مقالات و انتشار نتایج پژوهش در اختیار مرکز قرار می‌گیرد و در مقالات چاپ شده نام مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی و همچنین بخش فرهنگی سفارت فرانسه ذکر می‌شود. قابل ذکر است که تأمین اعتبارات و بودجه مربوط به تحقیقات پروژه مشترک به عهده خود مؤسسات و نهادهای مرتبط خواهد بود و مرکز تنها از ارتباط بین مراکز علمی دو کشور حمایت می‌کند.

مرکز در انتخاب پروژه‌های برنامه جندی‌شاپور برای موارد ذیل اولویت قائل است:

•     پروژه‌هایی که همراه با آموزش در سطح دکتری یا پسا دکتری باشد؛
  •     پروژه‌هایی که موجب همکاری چند آزمایشگاه یا موسسه مختلف ایرانی و فرانسوی شوند؛
  •     پروژه‌‌هایی که باعث ایجاد توسعه، به ویژه توسعه اجتماعی-اقتصادی شوند.
  • برای دسترسی به الویت های پژوهشی برنامه پژوهشی جندی شاپور کلیک فرمایید.
  • منبع : مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی

لینک سامانه طوبی