فهرست وبگاه‌های دانشگاه

مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی

همکاری های علمی بین المللی حمایتی

پورتلت‌های تو در تو

فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی در راستای الگوهای ارزیابی نهادهای علمی خارجی و بین المللی
به استحضار اعضای هیئت علمی و پژوهشگران می‌رساند مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی در نظر دارد از طرح‌های منتخب در راستای الگوهای ارزیابی نهادهای علمی و خارجی بین‌المللی حمایت نماید.
فراخوان طرح های پژوهشی مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی (سامانه طوبی)
مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اطلاع استادان، پژوهشگران و دانشجویان می‌‌رساند، سامانه طوبی مرکز مطالعات از تاریخ اول اردیبهشت ماه به جهت ثبت طرح‌های پژوهشی بازگشایی شده است،
فراخوان شرکت در برنامه پژوهشی جندی شاپور 1399
برنامه پژوهشی جندی‌شاپور توسط مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی و بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه با فراخوان سالانه اجرا می‌شود.

ICED

در این برنامه، دانشگاه‌ها و مراکز علمی – پژوهشی داخل کشور می‌توانند از استادان و پژوهشگران برجسته بین‌المللی و ایرانی مقیم خارج از کشور با هدف تدریس در دانشگاه‌ها یا مراکز علمی- پژوهشی داخل کشور دعوت به عمل آورند...

استادان داخل کشور نیز می‌توانند برای تدریس در یکی از دانشگاه‌ها یا مراکز علمی-پژوهشی خارج از کشور درخواست حمایت نمایند.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی و همایش ‌های منطقه‌ای و بین‌المللی

مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی برای کمک به ارتقای کیفیت و کمیت همکاری‌های علمی و تبادل افکار و آرا میان صاحب‌نظران داخلی و خارجی، برگزاری همایش‌های بین‌المللی در موضوعات مختلف را در دستور کار خود قرار داده است.این مرکز از سال 1389 با برگزاری همایش‌های سالانه به منظور تقویت همکاری‌های علمی، آشنایی بیشتر با دیدگاه‌های اندیشمندان سراسر جهان و برقراری ارتباط آنها با پژوهشگران داخل کشور، گام‌های موثری برداشته است.

برنامه حمایت مالی از دانشجویان دکترا برای شرکت در همایش‌های بین‌المللی

مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی برای گسترش همکاری‌های میان دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و پژوهشی داخلی و خارجی، تسهیلات مالی برای شرکت دانشجویان واجد شرایط در همایش‌های بین‌المللی و ارائه مقالات مستخرج از رساله‌های دکترا را فراهم می‌کند.مرکز ارائه مقالاتی را در اولویت قرار می‌دهد که منجر به دانش‌افزایی در عرصه‌های مختلف علمی شوند و یا در راستای رفع نیازهای کلان کشور باشند.

لینک سامانه طوبی