فهرست وبگاه‌های دانشگاه

سامانه های الکترونیک

معرفی دفتر

گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی از دو رکن مجزای دفتر ارتباط با صنعت و مرکز کار‌آفرینی تشکیل شده است که در دانشگاه کوثر تحت عنوان یک گروه فعالیت می‌کند. دفتر ارتباط با صنعت: شناخت نیازمندی‌های صنعت و پتانسیل‌های دانشگاه مستلزم ایجاد ارتباط علمی و درک متقابل این دو پدیده است. بنابراین دفتر ارتباط با صنعت به ‌عنوان مرجع رسیدگی، پاسخ‌گویی و توسعه این ارتباط در دانشگاه بوده و تأمین نیروی انسانی متخصص و بسیاری از نیازمندی‌های علمی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی صنایع را بر عهده دارد. هماهنگی‌های لازم جهت کارآموزی، کار پژوهشی، کار پروژه، بازدیدهای علمی دانشجویان و برگزاری سمینارها و دوره‌های آموزشی مناسب توسط این دفتر انجام می‌گیرد. فعالیت‌های انجام گرفته در دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی به شرح ذیل می‌باشد: بازنگری و بهبود شیوه تخصیص واحدهای تولیدی و خدماتی به دانشجویان جهت گذراندن دوره کارآموزی. جمع‌آوری نیازمندی‌های نیروی کار واحدهای تولیدی و کمک در جهت تأمین آن.  جهت‌دهی پروژه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد به سمت پروژه‌های عملیاتی مورد نیاز واحدهای تولیدی و خدماتی. برنامه‌ریزی و هماهنگی جهت اجرای طرح‌های کاربردی در مراکز تولیدی و خدماتی توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه کوثر. برنامه‌ریزی جهت برگزاری دوره‌های آموزشی مؤثر توسط افراد صاحب نام در سطح کشور. بررسی اقدامات انجام گرفته درسایر مراکز ارتباط باصنعت در دانشگاه‌های سراسر کشور با هدف استفاده از تجربیات آنها. برنامه‌‌ریزی جهت برگزاری دوره‌های کاربینی جهت آشنایی دانشجویان با محیط‌های تولیدی و صنعتی.

رئیس دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه کوثر

دکتر تیمور جعفری

رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت
ساختمان شماره ۱ اتاق 405 058-32427645 (داخلی 105)